استاندار خراسان رضوی: منابع پایدار لازمه توسعه پایدار است همه مرز‌های زمینی کشور باز است (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) معاملات در بازار سرمایه ایران تا یکشنبه (یکم تیر ۱۴۰۴) متوقف شد دستور استاندار خراسان رضوی برای صدور پروانه‌های صنایع محور غرب مشهد ظرف یک ماه آینده تداوم روند افت قیمت خودرو‌های داخلی (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) تداوم فعالیت‌های تجاری در مرز‌های پاکستان | واردات تمامی کالا‌ها به‌ویژه برنج از این مرز‌ها صورت می‌گیرد سخنگوی ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی: ارزاق، آرد نانوایی‌ها و سوخت در مشهد و استان به طور منظم توزیع می‌شود حمله رژیم صهیونیستی به ایران کدام ارز‌های جهانی را تهدید می‌کند؟ تأمین پایدار کالاهای اساسی در شهر‌های مسافرپذیر استقرار ۱۷ جایگاه سیار سوخت‌رسان در مناطق مختلف تهران (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام نرخ طلا در مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت طلا آغاز فعالیت نانوایی‌های سیار طی روز‌های آینده تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ۲ بامداد صبح چهارشنبه (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) تشکیل قرارگاه مرکزی شهید سلامی برای توزیع گسترده کالاهای اساسی نحوه استرداد بلیت قطار اعلام شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات فعالیت شعب کشیک بیمه برای پرداخت خسارات شخص ثالث (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دلار بازار آزاد امروز چند قیمت خورد؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) شعب بانک‌های سراسرکشور فعال هستند | خدمات ساتنا و پایا برقرار است (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش عرضه گوشت تنظیم‌بازاری در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) تشکیل کارگروه‌های تنظیم بازار | تخلفات را از طریق ۱۳۵ و ۱۲۴ اعلام کنید با احتکارکنندگان کالا و اخلالگران نظام توزیع، برخورد قانونی می‌شود تولید و توزیع مستمر روغن خوراکی به صورت روزانه افزایش قیمت نفت به بیش از ۷۳ دلار (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دست برتر ایران در تأمین انرژی دنیا بهای جهانی طلا روی دور افزایش (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ناظر گمرکات خراسان رضوی: در گمرک با هیچ مشکلی روبه رو نیستیم سقف افزایش اجاره بها در  مشهد تعیین شد | حمایت شکننده از  مستأجران
سرخط خبرها

خیز بلند خراسان رضوی در نهضت ملی مسکن| بیش از ۲۱۰ هزار واحد در دست ساخت

  • کد خبر: ۳۲۹۹۴۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
خیز بلند خراسان رضوی در نهضت ملی مسکن| بیش از ۲۱۰ هزار واحد در دست ساخت
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: با تأمین زمین، تعریف پروژه و مشارکت گسترده متقاضیان و انبوه‌سازان، اجرای بیش از ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی در چهار قالب وارد گام اجرایی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید داعی با اشاره به اقدامات گسترده درراستای تحقق اهداف نهضت ملی مسکن، گفت: پروژه‌ها در چهار قالب حمایتی شامل گروه ساخت و انبوه‌سازی، خودمالکی، بازآفرینی شهری و روستایی با اجرای بیش از ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی، نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: در قالب حمایتی (گروه ساخت و انبوه‌سازی)، ۱۶۸ هزار و ۷۱۷ واحد مسکونی برنامه استان است که ۱۳۲ هزار و ۱۳ واحد مسکونی در مراحل مختلف ساخت از تأمین زمین تا بهره‌برداری انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: در این بخش ۸۰ سایت به مساحت ۲ هزار و ۵۸۸ هکتار در حال آماده‌سازی بوده و ۵۸ سایت جدید به مساحت هزار و ۷۲۵ هکتار نیز وارد گام شروع عملیات آماده‌سازی شده‌ است که ۱۳۸ سایت به مساحت ۴ هزار و ۳۱۳ هکتار را در کل استان شامل می‌شود که در قیاس با نهضت ملی مسکن در کشور، خراسان رضوی جزو استان‌هایی است که بیشترین تعداد سایت را دارد.

داعی بیان کرد: پروژه‌های بزرگ در شهر‌های مختلف استان کلنگ‌زنی و وارد گام اجرایی شده‌اند که نقش مهمی در افزایش عرضه مسکن ایفا می‌کنند. تمرکز ما بر تأمین زمین، تسهیل صدور مجوز‌ها و همراهی با سازندگان در این بخش بوده است.

وی افزود: در قالب خودمالکی نیز، با هدف توانمندسازی مردم، تسهیلات ساخت مسکن به مالکان حقیقی ارائه شده که برنامه استان ۷۴ هزار و ۹۸۱ واحد است که تاکنون ۷ هزار و ۱۲ واحد مسکونی قرارداد مشارکت مدنی منعقد و ۲۳ هزار و ۱۷۰ پروانه ساختمانی صادر شده است.

وی در ادامه به اقدامات انجام‌شده در حوزه بازآفرینی شهری اشاره کرد و گفت: در مناطق فرسوده و بافت‌های ناکارآمد شهری، برنامه استان ۵۶ هزار و ۲۳۶ واحد مسکونی بوده که اقدامات اداره کل دراین‌خصوص ۳۱ هزار و ۴۲۶ واحد مسکونی است؛ معادل ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی. شناسایی ۹۶ محدوده‌ هدف بازآفرینی شهری به مساحت بالغ بر ۱۷ هزار هکتار از دیگر اقدامات اداره کل است که خراسان رضوی را جزو استان‌های پیشرو در این بخش قرار داده است.

پروژه‌های بازسازی با مشارکت مردم و متولیان به‌خصوص شهرداری‌ها در دست اجراست که ضمن ارتقای کیفیت زندگی، موجب بازگشت حیات به بافت‌های قدیمی شده‌اند. تدوین و تصویب بسته‌های بومی تشویقی در مناطق در این بخش اثرگذار بوده است.

داعی عملکرد استان در بخش تسهیلات روستایی را ۶۴ هزار واحد مسکونی اعلام کرد که تاکنون ۴۰ هزار و ۴۵۰ نفر به بانک معرفی و ۳۵ هزار و ۹۱۶ نفر انعقاد قرارداد انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین تأکید کرد: بیش از ۴ هزار و ۵۶۳ هکتار زمین در طرح نهضت ملی مسکن در بخش حمایتی و جوانی جمعیت معادل ۱۲۱ هزار و ۳۸۶ واحد مسکونی به ارزش حدود ۶ همت تامین شده است.

وی ادامه داد: با تأمین زمین‌های مناسب، تسهیل فرایند‌های اداری و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، شاهد رشد قابل‌توجه عملکرد استان در اجرای نهضت ملی مسکن هستیم و تا پایان سال، بخشی از پروژه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان درخصوص تسهیلات مالی نهضت ملی مسکن اظهار کرد: به‌منظور حمایت از متقاضیان، تسهیلات بانکی با نرخ ترجیحی در اختیار سازندگان و افراد واجد شرایط قرار گرفته است. در حال حاضر، تسهیلات ساخت مسکن در قالب این طرح تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان برای هر واحد در نظر گرفته شده است که با دوره بازپرداخت بلندمدت و نرخ سود یارانه‌ای، شرایط مساعدی برای ساخت و خرید مسکن فراهم کرده است. وی افزود: تاکنون ۱۵۶ هزار و ۲۲۱ نفر به شبکه بانکی معرفی و منجر به انعقاد ۵۳ هزار و ۴۳ قرارداد شده است، ۷۸ هزار و ۴۹ نفر در صف انتظار دریافت وام هستند که تعاملات استانی و کشوری در راستای تسریع دریافت تسهیلات انجام و همکاری مطلوبی میان بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در پرداخت این وام‌ها آغاز شده است.

افق آینده: تکمیل و تحویل تدریجی واحد‌ها تا پایان سال

داعی با بیان اینکه بخشی از این واحد‌ها در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: با همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان و تسریع در تخصیص تسهیلات بانکی، روند ساخت و تحویل واحد‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. هدف اصلی ما، تأمین مسکن باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار هدف است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->